Kvällsspel på balkongen

Ikväll ha vi invigt balkongen! Jag och M spelade först lite Go i kvällssolen och sen kom Johan förbi på middag så nu sitter grabbarna ute på balkongen och njuter av den sista kvällssolen medan man själv försöker fixa till bilderna på alla grejer som skall upp på blocket och diverse försäljningssiter imorgon. Har så otroligt mycket grejer som jag inte använder som bara ligger. När lillsyrran var här för nån vecka sedan fick hon med sig en jättekasse med kläder och jag har säkert 2-3 flyttkartonger med bara kläder som jag inte använder. Så  jag har sprungit runt och fotat min rumpa halva dan idag med tanke på att jag säkert har närmare 10-15 par byxor som jag inte använder, ett 10-tal klänningar osv, så jag tänkte att jag skulle sälja iväg grejerna så att någon annan får glädje av dem istället för att de bara ligger i min garderob och samlar damm och tar upp plats. Har kommit en bra bit på vägen men det är en hel del kvar. Men men, blir allt sålt så borde jag få närmare 10k som jag kan lägga på möbler till mitt rum eller något annat lämpligt =)

You can leave a response, or trackback from your own site.