Balkongmöblerna är på plats

Nu är balkongmöblerna på plats och trallen är lagd även om vissa bitar måste skäras till lite i kanter och liknande. Vi köpte ett balkongsett med 4 st fåtöljer, 4 puffar och ett bord. Det som är sjukt smart är att man kan skjuta in puffarna under sittdynan i fåtöljen och fåtöljen under bordet. Så under dagar när det regnar som 17, som det gjorde igår kan man bara skjuta in grejerna under bordet, lätt som en plätt!!

Möbeln med dynorna fortfarande inplastade

Under gårdagens regnstorm

Nu börjar vi få lite ordning här hemma. Så gott som alla kartonger är uppackade, nu skall bara bokhyllorna upp i Mickes rum och några grejer skall säljas på blocket osv. Sen har vi beställt diskmaskin också så vi slipper stå i diskbaljan i onödan. Egentligen skulle vi ha åkt till Malta 15:30 idag men pga omständigheterna blir det inte så.

Igår flyttade vi in den andra tvn i sovrumet och vi använde min gamla tv:bänk vilket blev riktigt bra. Allt börjar bli rätt uppstyrt förutom några detaljer i vardagsrummet, krukor med blommor på balkongen och sen mitt rum. Mitt rum ser ut som totalt kaos, men jag har en plan för vad jag skall göra där inne. Har fått klart för mig att jag kan glömma att hitta ett tillräckligt stabilt och snyggt skrivbord som jag skan sy vid utan att bordet skakar sönder. Därför har jag kommit fram till den brillianta iden att göra ett eget bord så jag ska sätta mig ner och göra en ritning och ta reda på mått och grejer och sen börja bygga. Får se om det blir som jag tänkt, det är några praktiska grejer jag måste fundera ut innan jag kan börja bygga. en vill jag ha en sån där canapé eller vad det heter, inte en snitt, utan en sån där soffa med hög rygg som man kan ligga och läsa i. Har sett en jättesnygg i en möbelaffär på nybrogatan men den kostade 28 000 kr vilket är lite overkill. Mio har dock en för 9000 kr vilket även det är alldeles för mycket för min plånbok. Har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska göra, kanske tycker att den här idén är helt galen om en vecka.

Ska sy lite nya fina kuddar till sängen och soffan nån dag när jag får tid!

Tycker det blev riktigt bra med bänken och tvn där!

You can leave a response, or trackback from your own site.