Robyn imponerar

Efter att ha sett dokumentären om Robyn kan man inte låta bli att bli lite imoponerad av henne. Hon är en tjej som går sin egen väg och vågar gå sin egen väg utan att ta alltför stor hänsyn och intryck av andra. Det är rätt stort och insiktsfullt tycker jag. Hur många människor finns det inte som gör saker för att de anser att de måste snarare än att de vill. Det finns ett ganska bra ordspråk som säger:

Det är det du begär, och inte det du får som säger vem du är.

Genom att veta vad man vill uppnå i livet och hitta något man verkligen brinner för kan man nog nå väldigt mycket länge än om man gör något som man inte tycker är kul. Att hon kämpat hårt för att vara där hon är idag råder det ingen tvivel om, och hon har nog aldrig fått lika mycket cred för det hon gör som nu, trotts att folk runt omkring henne försökt stöpa henne i samma form för massproduktion som alla andra popstjärnor idag. Även om jag älskar hennes poplåtar snarare än hennes elektroniska beatlåtar så är hon en otroligt duktig artist. Och att vara artist är väl ändå att dels kunna sjunga och dels att ha något nytt att tillföra musikindustin. Sen kan man inte låta bli att gilla hennes pappa som stöttar henne i allt hon gör och har en sund inställning till hennes talang. Måste säga att hon växte en hel del i mina ögon efter att ha sett dokumentären. Jag har alltid gillat henne och hennes musik, och det är alltid lika uppfriskande att se folk som går sin egen väg och gör det de brinner för, det om något är en bra förebild och en inspiration för många! Go Robyn!

You can leave a response, or trackback from your own site.