Nu har jag beställt Williams present!

Nu har jag beställt Williams present. Han fyller ju år den 27 april och har nu beställt hans present. Dock finns det en risk för att den inte hinner komma till hans födelsedag då den skickas från utlandet. Men men, vi får helt enkelt hålla tummarna för att den kommer i tid, annars är det inte värre än att han får den lite senare. Det är inte den enda presenten och denna är nog en present som är roligare om ett par år när han blivit lite större, men men, när mamma och pappa ser vad det är så kommer de förstå varför. Bara genom att skriva detta vet jag att syrran kommer bli alldeles till sig av nyfikenhet, men jag tänker inte säga ett ord! ;)

Ja, jag har ju inte bloggat så mycket på senaste och det är för att jag har haft en hel del annat att göra. Vi var ju i Rom för inte alltför länge sedan och det var verkligen jättetrevligt. Det var skönt att komma bort i ett par dagar och Rom är verkligen en helt fantastisk stad. Vi var runt på de vanligaste sevärdheterna och vädret var verkligen fantastiskt. Den 10 maj flyttar vi in i vår nya lägenhet, den 2 maj ska vi även få gå dit och titta på den och ta mått och grejer. Sen den 26 maj åker vi till Malta över helgen. Det är ännu inte klart hur jag ska jobba i sommar, men jag antar att det kommer ge sig snart. Micke äkte iväg till fjällen med några kompisar i morse och ska vara borta i en vecka, själv ska jag mest vara hemma och plugga, fredag-söndag ska jag jobba och på lördag blir det påskmiddag hemma hos mamma och pappa.

You can leave a response, or trackback from your own site.