Kommande resor

Det är fullt upp i tentaplugget och det ska bli rätt skönt när den sista tentan är skriven för den här gången,…. vilket sker Imorgon, Lördag, kl 8:00. Igår var jag och M och käkade en trevlig middag på Tures. Ikväll blir det tennis med Yuling och sen blir det bums hem för att se till att jag får en bra natts sömn inför tentan imorgon. Känns som jag har rätt bra koll på grejerna ändå, även om jag bara hunnit plugga i 4 dagar till denna tenta. Men men, har bra med bonuspoäng med mig från kontrollskrivningarna så 7p av 50 skall inte vara något problem.

Den 1 april har jag och Micke varit tillsammans i 3 år. Denna stora dag skall vi fira i Rom. Ska bli supermysig, så, den 31 -3 april kommer vi vara i Rom. Sen åker vi även iväg en sväng till Malta den 26-29 maj, vilket också ska bli jättetrevligt. Ska bli skönt med lite värme nu när snön öser ner utanför fönstret. Trodde det började bli vår nu när tom solen tittat fram hela veckan, men icke! Mycket resa blir det, och det är trevligt med lite avbrott från vardagen här hemma.

Jag @ Tures

Micke @ Tures

Sen kanske jag skall uppdatera angående min dator. Efter andra inlämningen upptäckte dem att det faktiskt var fel på datorn. Jag fick tillbaka datorn, det var samma fel på den som innan, och då blev den inlämnad igen. Nu har de bytt ut logikkortet på den och jag ska hämta ut den imorgon så får vi se om den äntligen fungerar som den ska. Nu ska jag fortsätta plugga och sen blir det tennis.

You can leave a response, or trackback from your own site.