Ikväll blir det tennis och imorgon blir det gäster

Nu har jag suttit och pluggat och börjar känna mig rätt trött i huvudet. Skall ta och laga lite mat snart för sen ska jag iväg och spela tennis vilket blir skitkul, det var ett bra tag sedan jag gjorde det. Sjukt bra träning för rumpan, kommer inte kunna sitta imorgon, men men. Imorgon får vi även gäster, Micke skall ha nån form av spelmorgon, inte spelkväll, här hemma med sina manliga lekkamrater. Han har varit jätteexalterad över detta spel sen han köpte det för två veckor sedan, han sitter och läser spelinstrutionerna innan han ska gå och lägga sig på kvällen,… han är väl för söt! Hur som helst, imorgon kl 10 kommer det hit 7 stridslystna killar som skall spela spel och hinka öl till frukost. Det här spelet skall tydligen vara utan tärningar och grejer och ställer stora krav på spelarens diplomatiska förmåga då de gäller o kriga och ta över kontinenter. Verkar spännande, det är typ som risk fast mycket mer komplicerat så det kan säkert bli en långdragen grej de där. Vi får väl se vad jag ska göra imorgon, planen var att jag och syrrorna skulle spela bowling men nu verkar det som att Natha jobbar på dan och Emmi ska iväg på kvällen så vi får väl se om det blir av.

You can leave a response, or trackback from your own site.