Helgens bravader

I fredags var jag mest hemma och tog det lugnt och i lördags blev det till att jobba. Sen kom Emmi förbi och käkade middag, tittade på melodifestivalen, och spelade spel. Riktigt trevligt var det. Vi satt även och betygsatte bidragen med poäng och kommentarer vilket blev rätt lustigt när vi sa vad vi hade skrivit och konstaterade att vi hade skrivit i stort sett samma saker och även formulerat oss likadant. På söndagen blev det ytterligare en dag med jobb och det var rätt kul faktiskt…

Felix Herngren var på jobbet och handlade med sin familj, så jag och Martin funderade på om vi skulle gå fram till honom och säga: - Hurru Felix, vill du ha en rulle halva priset?

Dock gjorde vi inte det vilket känns lite synd såhär efteråt med tanke på att det var ett klockrent skämt! ;) I söndags var jag och M även hemma hos hans föräldrar och tittade på just Solsidan. Igår konstaterade jag även att jag har högre betyg än Dolph Lundgren i Polymerteknolog vilket både jag och Linnéa skrattade gott åt igår. Nu ska jag sätta mig och plugga oorganisk kemi så att jag får högre betyg än Dolph i den kursen också då han bara har en 3:a, over and out! ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.