Händelserik dag

Idag har jag skrivit veckans första tenta och det gick bra, så nu är det bara en tenta kvar. När jag kom hem gick jag och Micke ut och käkade middag. På restaurangen var det kaos, det var någon som hade sagt upp sig så servetrisens kusin fick hoppa in, och ja, det slutade i en smärre katastrof. Hon glömde bort vår dricka i typ 15 min till den ordinarie servetrisen påminnde henne, när hon väl kom med drickan så hälde hon ut hela min cider över Micke. Det roliga var att hon inte sa förlåt utan ”Ja, jag fick ju också på mig”. Haha, sen kom den ordinarie servetrisen och ursäktade sig och förklarade att tjejen var hennes kusin och att hon aldrig jobbat med sånt här tidigare. Well well, shit happens, det kan inte ha varit en kul första dag på jobbet för den där tjejen! Har man lite humor kan man dock skratta åt sånna där saker, hon kan ju vara glad att det var Micke hon spillde på, det hade lika gärna kunnat varit en sur, bitter kärring som aldrig dragit på smilbanden i hela sitt liv…. ibland har man helt enkelt tur i oturen.

Hur som helst, efter middagen gick vi på bio och såg King´s speach eller vad den nu hette. Väldigt bra film måste jag säga. Jag var helt övertygade om att vi skulle se den där Lingonskogen-filmen, för M vägrade säga vad vi skulle se och sa grejer som ” om du tycker att filmen är dålig får du absolut inte säga det, och du får inte gå hem”…. jag väntade mig en smärre katastrof och det är ju alltid trevligt att bli positivt överraskad. Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon blir det nya tag med plugget inför tentan på LÖRDAG, säger bara en sak, enjoy! Natti natti

You can leave a response, or trackback from your own site.