Supertrevlig helg!

Nu är det söndag och man känner sig rätt seg efter helgens bravader. I fredags var jag hemma hos Yuling på middag vilket var jättetrevligt. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, busringde till vår klasskompis vilket var hysteriskt roligt och försökte sminka hennes koreanska vän i utbildningssyfte men han vägrade.

Igår var det personalfest och då var vi på Ballbreaker och hade femkamp, spelasde bowling och åt middag. Jättetrevligt var det, vi kom tvåa vilket var lite surt men men, you cant win them all som M brukar säga. Sen drog jag hem och M och Max var hemma och spelade spel efter en tråkig inflyttningsfest. Så vi satt och snackade om lärarkatastrofen och andra tunga grejer innan  vi började spela Little big planet. Sen käkade vi även upp 300g ostbågar på 10 minuter typ. Hur som helt, det har varit en superhelg och jag får väl säga att jag mår som jag förtjänar idag. Ska hoppa ner i badet nu och sen blir det till att bänka sig framför tvn.

You can leave a response, or trackback from your own site.