Promenad

Nu är vi inne på en ny vecka och helgen har faktiskt varit rätt lugnt, men trevlig. I fredags jobbade jag och sen gick jag hem och parkerade mig framför tvn. Var rätt trött så jag orkade inte gå ut och göra något alltför avancerat. I lördags tog jag och M en tur på stan och sen åkte vi hem till Syrran och käkade middag med henne Christian och deras lilla son innan han hoppade i säng när vi tittade lite på Melodifestivalen. Det var en väldigt trevlig kväll och tiden bara sprang iväg. Sen gick vi och la oss och igår var tog vi en långpromenad på djurgården. Det var jättefint väder, strålande sol och inte alltför kallt så det vart en typ 2h lång promenad innan jag gick iväg och tränade. Det var sjukt jobbigt, och jag har ordentlig träningsverk idag. Dock tänkte jag att jag gärna vill kunna röra mig under den närmsta veckan så jag tog skivstång utan kondition den här gången. Förra gången jag körde med kontidition, dvs 1h med vikter och 30 min med kondition i form av armhävningar med upphopp. Efter det passet var jag som en kryppling i 5 dagar så jag tänkte att jag skulle vänja kroppen lite vid motionen först innan jag utsätter den för alltför tuffa prövningar. Men men, efter det träningspasset åkte jag hem till Mickes föräldrar för en trevlig middag.

Soliga Djurgården

You can leave a response, or trackback from your own site.