Kontraktskrivning och bygge

Idag har vi varit och skrivit kontrakt på den nya lägenheten så nu är det klar. Känns jätteskönt tycker jag! Nu är det bara 3 månader kvar tills vi flyttar in och det skall bli obeskrivligt skönt att all denna flyttkaos snart är över. Jag flyttade ut från min lägenhet i fredags och i mitten på maj går de sista två flyttlassen. Nog om det, idag har jag varit och lämnat tillbaka nycklarna till min lägenhet, jag skulle också gå och hämta ut min dator men jag glömde lappen hemma så det blev inte av, får fixa det imorgon. Däremot har jag gjort en test inför mitt sänggavelprojekt. Har testat att bygga ihop två rutor för att se hur tjockt skum man skall ha och jag tror att 3 cm är minimum, 2 cm blir aldeless för tunt. Men men, min plan håller och jag tror att det kommer bli superbra! Vi får se lite vad det blir för färg på dem. Jag gick förbi tygaffären där mamma och pappa bort och där var det 50% off på alla tyger så jag köpte vitt och lila,… dock tror jag att det tyg vi skall ha på den slutgiltiga sänggaveln är ljuslila-silvrig skinnimitation… men men, vi kanske hittar något annat som är snyggare innan det är dags att bygga. Jag är fan sjukt kreativ… när vi flyttar skall jag även göra om mitt tråkiga ikeaskrivbord lite ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.