Det går bra nu

Idag fick jag tillbaka min KS, och hör och häpna, jag hade alla rätt, precis som jag räknade med vilket kändes skönt. Jag hade 2h på mig att skriva och jag var klar efter typ en  halvtimme vilket gjorde att jag blev sjukt misstänksam. Men men, det gick vägen så nu behöver jag bara ta 6p av 50 på tentan vilket känns sjukt skönt! =)

Så, idag har jag och M haft lite mysafton här hemma med en trevlig middag och lite champange! Känns som att allting flyter på rätt bra nu inför flytten och allting även om det finns vissa småsaker som kunde vara bättre så känns saker och ting bättre än på länga.  Skolan går bra, det mesta inför flytten är uppstyrt och jag mår allmänt bra. Även om man kanske kunde önska att grannarna slutade tvätta till kl 2 på natten, csn slutade vara pain in the ass och det kunde vara lite varmare väder så så har man inte mycket annat att klaga på! ;)

Idag är det 78 dagar kvar till indflyttning, imorgon är det 77 ;), det börjar närma sig!

Jag och M har iaf haft en mysig kväll och nu ska vi bädda ner oss i sängen och titta på G.I Jane som vi började titta på igår, sen blir det till att flyga upp som en kork imorgon kl 8 och plugga gärnet hela dagen! 2 kapitel (minst) har jag som mål att läsa imorgon! Det tar ju sån tid att läsa dessa teoretiska kemiböcker så man blir helt tokig, sedan att de är på engelska gör ju inte direkt saker och ting lättare, men men… Natti natti

You can leave a response, or trackback from your own site.