Boktips – Guccikrigen

Idag har jag varit i skolan och sen pluggat hela dagen, har labb imorgon och 2 kontrollskrivningar på fredag så jag har så jag klarar mig den här veckan. Ska dessutom jobba på fredag då björn behövde vara ledig. Hur som,… jag har nu äntligen läst ut boken Gucci krigen – Hur jag överlevde mord och intriger i världens största modehus. Måste säga att jag tyckte att boken var väldigt bra, väldigt välskriven, spännande och full av intriger. Den berör altifrån otrohetsskandaler, lyxliv, rättstvister, mord, misshandel… ja,… i princip hela spektrat av känslor och händelser finns med. Boken är skriven av Jenny Gucci som var gift med Paulo som var barnbarn till Guccio Gucci som grundade modehuset. Om man vill läsa en lättläst och väldigt spännande bok full med familjetragik och spänning så är det här definitivt boken för dig.

You can leave a response, or trackback from your own site.