Att göra…

Ja det är en hel del att göra den här veckan. Imorgon är det först skola, sen kommer mäklaren och fotografen och ska ta ett par nya bilder då bilderna på loftet inte blev helt hundra, sen blir det till att plugga hela dagen innan det är dags för… hör och hämpna, första träningspasset på vääääldigt länge. Linnéa borde vara stolt över mig så som hon har tjatat ;)  Har faktiskt bokat in 3 träningspass. Imorgon blir det Yoga, på söndag skivstång och måndag step. Ska även försöka gå och få lite massage på Sturebadet någon dag, känns som min onda rygg skulle behöva det och jag har ju ett presentkort på en helkroppsmassage som jag inte utnyttjat än och det känns som det kanske är dags.

Hur som helst, imorgon blir det plugg och träning, fredag skrivning och jobb, lördag ska jag se på melodifestivalen och söndag träna. Kanske lyckas slänga in en trevlig middag med lite vin där någonstans också. På måndag ska vi även skriva kontrakt på vår nya lägenhet…. Mycket som händer! Nu ska jag och M spela Little big planet 2, sjukt roligt spel för övrigt!

You can leave a response, or trackback from your own site.