Wella Pro Curl Conical

I julklapp fick jag en Wella Pro Curl Conical i julklapp och måste säga att denna är den absolut bästa locktången jag någonsin använt. Den värms upp fort och ger jättefina lockar och det tar ungefär 10 minuter att locka hela håret. Lite beroende på om man vill ha större mer luftiga lockar eller om man vill ha korkskruvar kan man anpassa hur tjocka slingor man rullar upp åt gången. Tången är konformad vilket innebär att den är tjockare upptill på skaftet och smalare ut i kanten vilket gör att man får lockar som ser mer naturliga ut. Vill man ha lite luftigare lockar kan man rulla upp tjockare slingor och låta de sitta lite kortare tid på tången och därefter borsta igenom lockarna med en borste och spraya lite lätt med en fixerande spray.

You can leave a response, or trackback from your own site.