Vill bli frisk nu

Nu är man hemma efter resan och detta ska självklart firas med att så gott som alla som var med har åkt på en riktig förkylning. Jag hostar och snorar som en riktig dåre medan M är sågott som helt frisk. Nu har jag äntligen fått upp luckan till min tandborste och har nu ställt in den så att den är färdig att användas. Fick ju en tandborste av M i julklapp, en sån där med display, riktigt rolig pryl nu när jag äntligen fått upp luckan, så den ska testas ikväll. Sen sitter jag och skriver på mina uppsatser som skall vara inne den 11 jan, och de går framåt. Jag och M ska iaf på bio ikväll och se den där nya filmen med Angelina Jolie och Jonny Depp, den verkade rätt kul på trailern. Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats så jag blir klar någon gång…

Jo en sak till,.. när jag är klar med mina uppsatser ska jag lägga min tid på 2 små nya projekt som jag har. Plus att vi måste ordna med att fixa iordning lägenheten, boka mäklare, flytta, ringa försäkringsbolag för att flytta hemförsäkringen, bredbandsbolaget ja… det är mycket att fixa.

You can leave a response, or trackback from your own site.