Städdag

Idag har jag städat det sista inför mäklarmötena denna vecka, så lägenheten är nu tipptopp. Det som är mest komiskt dock är att mäklaren som skulle komma idag inte dök upp och att mäklaren som skulle komma imorgon fick förhinder och ville komma idag istället…. Så jag står där redo och ta emot mäklaren kl 20:45 medan M beger sig ut för att dricka öl ;) Men men, det gjorde mig inget, mäklaren var både snygg och trevlig och vi stod och pratade lägenheter i 50 min. Jag hoppas dock att mäklaren som skulle komma idag inte kommer imorgon istället för då har jag annat att göra! Det är ju mest jag som får aggera mäklarmottagare nu under veckan med tanke på att M har massa kurser, möten och roliga aktiviteter som att spela curling. Själv måste jag se till att försöka komma fram till vilka kurser jag skall läsa i slutet av denna termin, verkar som att de kurser jag vill läsa ligger på hösten och krockar med massa andra kurser som jag måste läsa…. min vanliga tur…

Hur som helst, förutom att jag har städat har jag även sytt kalart kuddarna. Dem blev jättefina. Sitter dock och väntar på att mina kristaller skall komma så jag kan sätta fast dem på en kudde som jag gav bort i julklapp till M´s föräldrar. Ja, asså inte den kudden, utan en annan som redan är klar, men kristallerna tog slut så jag har beställt nya så jag kan göra klart kudde nr 2.

Man ser inte så jättetydligt hur de ser ut, får lägga upp en ny bild imorgon eller nått, nu ska jag sova! Emmi kommer imorgon kl 9 och sen är det skola till kl 18… funny bunny!

You can leave a response, or trackback from your own site.