Skrivkramp

Nu har jag försökt skriva klart min uppsats hela dagen, men jag har skrivkramp. Kommer ingen stans och känner hur allting bara far runt i huvudet som en enda stor gröt. Ska se till att laga lite mat nu och sen banka sönder min resväska som fortfarande strejkar och inte går att öppna…. De går bra nu… NOT! *Suck*…. Får se till o göra ett nytt försök med uppsatsen efter middagen, måste se till o få den klart så fort som möjligt så jag kan börja lägga lite tid på att göra lite fint här hemma tills mäklaren kommer på måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Ja, M har bokat möte med massa olika mäklare så får vi se vilken de blir efter nästa vecka. Sen dröjer det bara 3 veckor till kontraktskrivning och 11 februari går första flyttlasset. Nu ska jag laga mat tills M kommer hem om 20 min puss

You can leave a response, or trackback from your own site.