Skola sen tjejkväll

Nu ska jag snart laga lite mat och sen blir det till att dra sig iväg till skolan och redovisa den andra uppgiften från praktiken. Efter det skall jag ut på middag med tjejerna. Ska bli trevligt, det var ett bra tag sedan jag träffade dem. Har inte sett dem sen jag kom hem från resan så det blir trevligt. Idag kommer även mäklare nr 2 och ska kolla på lägenheten, sen kommer sista imrogon. Fick även ett mail angående vår nya lägenhet och tydligen så ska vi få flytta in 3 dagar tidigare! Weee…. 13 maj får vi nycklarna till den nya lägenheten, och det ska bli fantastiskt kul. Både jag och syrran har redan börjat nedräkningen även om det är en hel del grejer som ska fixas innan det.

Min dator är som sagt på lagning och antagligen ska de byta ut moderkortet, minnet och även chassit som har spruckit vid usb-kontakterna. Han som skrev inlämningskvittot var rätt kul, han skrev ”upplevs långsam, får för mycket badboll för att det skall vara kul…” . Nu använder jag dock M´s dator och han har ju tagit bort sig från fb och även spärrat det på datorn, så där kommer jag inte in. Kanske lika bra, men man märker verkligen att det är något störigt. Kanske ett skäl för mig att även spärra Facebook på min dator eller införa någon form av daglig ranson. Man är ju där inne och slösurfar rätt mycket om dagarna fast det egentligen inte ger någonting.

Nu ska jag laga mat…

You can leave a response, or trackback from your own site.