Ökenhoppet

En av dagarna var vi ju i öknen i Fujahira där vi åkte jeeprace. Riktigt roligt! Vi var ungefär 300 personer, 60 jeepar som åkte ut i 6h för att åka upp i bergen och titta på stora stenbrott, en dromedarfarm och åka runt i öknen. Det var jättefint väder under den här dagen, 25 grader varmt och strålande sol. Att gå runt med varm sand under fötterna efter att ha klampat runt i snö i månader var helt fantastiskt, dock fanns det ställen i sanden där det var så pass varmt att man nästan brände sig under fötterna då sanden legat på och sanden inte flyttat på sig på länge.

Under gårdagen satt jag och lekte lite med iMovie så jag håller på att sätta ihop alla filmklipp som jag har till en film. Just nu är jag uppe i nästan 25 min. Det tar sin lilla tid att sätta ihop alla klipp men jag har iaf lyckats få ihop en hel del roliga klipp. Här är ett av dem!

You can leave a response, or trackback from your own site.