Nu har stenarna kommit

Nu har äntligen stenarna kommit som jag beställt. Dock har jag slarvat bort min laddare till kameran när jag har städat så jag kan inte lägga upp någon bild. Idag har jag dels varit och köpt en matta, ett par nya gardiner, varit i skolan samt varit och tittat på en sån där rispåse som vi ska ha på loftet. Rispåsen skall vi hämta på söndag och sen blir det till att flytta upp byrån på loftet och möblera om lite i största allmänhet innan de kommer hit och fotar lägenheten.

Först och främst beställde jag ju samma stenar som de som tog slut, men sen har jag även beställt ett bar silver-rosa-gul skimrande (låter jättekonstigt men de är superfina), mörklila, silver och dem som är lite mörkare silver. Väntar dock på de andra sorterna jag beställde. Dels har jag beställt dem här budjetstenarna, och om jag skall vara ärlig ser jag ingen skillnad på dem och de swarovskistenarna jag beställde tidigare, swarovskistenarna glittrar något mer och har fler fasetter, men det är marginellt. Sen har jag även beställt ett par som skall vara av lite finare kvalite, men dem har inte kommit ännu. Det var ändå närmare 2 veckor sedan jag beställde dem så man tycker ju att de borde ha dykt upp snart

You can leave a response, or trackback from your own site.