Middag på hotellet

Igår var jag, Micke, Linnéa och Yuling ute och käkade middag på hotellet. God mat och trevligt sälskap. Tyckte dock synd om de som satt bakom oss vars mat välte av brickan och rakt ner på golvet. Hur som helst, jag käkade röding, Linnéa likaså, Yuling åt musslor och Micke ryckbiff. Efter middagen gick vi vidare till 1900 där Farid Amanda och massa andra befann sig. Därefter begav vi oss hem och spelade lite Little big planet. Jag kan väl inte säga att jag är sådär jättebigg idag, men det är skönt att jag inte jobbar så jag kan ta det lugnt hela dagen lång…

JAg under middagen

Yuling och Linnéa

Linnea och Micke

Fjällröding, sjukt gott!

Dock borde jag flytta upp den där byrån på loftet så att det är gjort, men men. Ikväll kommer antagligen lite folk över och tittar på solsidan, jag fullkomligt älskar den serien, oslagbart bra! Nu blir det soffan….

You can leave a response, or trackback from your own site.