Middag med Linnéa

Går kom Linnéa över på middag. Riktigt trevligt, har inte sett henne på hur länge som helst så det var riktigt trevligt! Det lagades lövbiff och sen blev det även en del vin och en hel del prat om allt möjligt. Sen fick jag även låna boken som jag behöver i oorganen vilket var toppen och sen hade även hennes mamma tagit en tur förbi gränna och köpt lite polkagrisar till mig, supersnällt! Älskar polkagrisar och de är så himla svåra att få tag på. Har tom funderat på om man skall beställa dem på nätet, men men, nu har jag 2 st som ligger i godiskskåpet =)

Igår efter att Linnéa hade gått testade jag även att sätta fast de nya stenarna på tröjan, de blev superfint, dock lyckades jag självklart bränna mig på applikatorverktyget så nu har jag en fet blåsa på mitt ena pekfinger som gör sjukt ont. Ska ta och sätta fast resten av stenarna nu så kan jag ha på mig den ikväll.

Farid är i stan så M har nu mött upp honom för att äta bakelser, riktigt manligt ;) Sen blir det middag ikväll och sen får vi se vad som händer ikväll. Vi var även och hämtade den svarta sittpuffen idag och måste säga att den är sjukt skön att ligga i sen är den perfekt storlek för att ligga uppe på loftet. Måste dock se till att flytta upp byrån först, och den är rätt tung så de får vi göra imorgon….

Inte den bästa bilden på stenarna kanske, men de är iaf de längst upp till vänster som jag använt på tröjan, och de längst ner till höger skall sättas på kudden.

You can leave a response, or trackback from your own site.