Loftet

Idag har jag dels varit i skolan samt på jobbet en sväng för ett utvecklingssamtal. Tänkte även att jag skulle ta och plugga lite, dock så har jag inte tillgång till planeringen då jag ännu inte kommer in på Bilda som är en utbildningsplattform. Men men, istället har jag fixat loftet nu när vi har fått hem kudden. Och jag måste säga att det blev bättre än vad jag trodde, den där kudden är hur skön som helst, alla borde verkligen ha en sån.

Nu är det bara något att ställa på bordet som fattas och sen ska vi sätta upp den lilla tv:n där också så blir det en liten myshörna. Perfekt. Tror nästan att jag skall bosätta mig där uppe, lite trist att vi inte gjort något åt det där loftet tidigare… det är så dags att göra det nu när lägenheten skall säljas, bättre sent än aldrig får man väl säga.

You can leave a response, or trackback from your own site.