Fullspäckad helg

Nu är jag äntligen klar med min sista uppsats. Det tog sin lilla tid men nu är den iaf färdig och inlämnad, skönt! Idag har jag tagit en ordentlig sovmorgon, eller ja… det är ju inte riktigt hela sanningen, har vridit på dygnet rätt kraftigt vilket kanske inte är så jättetoppen nu när jag ska jobba imorgon. Dock är jag en riktig nattmänniska vilket gör att jag hellre går och lägger mig sent och går upp sent än att lägga mig tidigt och gå upp tidigt. Man är ju uppvuxen i en familj med 4 barn, 2 vuxna och 2 hundar, och där var det alltid lugnast på natten när folk låg och sov. Kanske därför jag gillar att vara uppe sent, vad vet jag =) Hur som helst måste jag försöka vända tillbaka det igen nu när skolan börjar, annars kommer det bli riktigt jobbigt.

Idag har jag städat kök, badrum och vardagsrummet så nu är det rent och snyggt i dem delarna iaf. Imorgon fyller en av M´s vänner 30 år så vi ska iväg på någon form av födelsedagsfest på Skeppsholmen imorgon.

Innan jul la jag ju upp lite bilder på tyg och symaskin. Där såg man dock inte vad det var jag sydde för något. Jag sydde 4 st kuddfodral. På den här bilden är de dock inte klara än.

På den stora rektangulära kudden saknas det en rad med Swarovskijkristaller och på den avlånga kudden har jag sytt två broderade linjer på mittentygbiten. Fler bilder kommer senare när de är helt klara, tråden tog slut så jag måste skaffa ny för att kunna fixa de sista grejerna.

You can leave a response, or trackback from your own site.