Det börjar närma sig

Nu är det inte långt kvar. Syrran var och skrev kontrakt på sin lägenhet idag, och jag och M skall boka in tid för kontraktskrivning den här veckan. Nu känns det verkligen att det inte är långt kvar även om det vore roligare om det var 3v och inte 3 månader, men men, det går fort. Jag var i alla fall och tog mig en titt på huset och det är i princip helt klart, när vi var och tittade i oktober eller när det nu var så var hela området som ett enda stort bygge och husen var som stora betongklossar. Nu hade de fått lite färg, balkonger med räcken, fönster osv, och det såg jättefint ut. Där kommer vi trivas. Har även lokaliserat en lekpark (först skrev jag likpark, hade det stått kvar hade nog syrran blivit något orolig) där jag och Willie ska leka pirater, det blir awsome! Klockade även hur lång tid det tar att gå till frighemsplan och det tar 10 min, 5 min till thorhildsplan, 5 min till gymmet, 2 min till systemet och 2 minuter till Stockholms bästa godisaffär. Man skall aldrig underskatta värdet att ha nära till en bra godisaffär! ;)

Hur som helst kommer det bli sjukt bra! Nu ska jag fortsätta plugga min kemiska jämvikt som jag har dragit på i 4 år och jag känner verkligen att jag förstår varför! Tur att jag köpt en stor godispåse i den där godisaffären! ;) Tjingeling!

You can leave a response, or trackback from your own site.