Datorn är äntligen inlämnad

Nu är min dator äntligen inlämnad.  7 månader tog det, men men, när datorn typ funkar och man behöver en dator så är det lätt att det drar ut på tiden. Det som varit problemet med den är att den hänger sig rätt ofta och när man håller på med flera saker samtidigt så kommer badbollen upp och sen händer det ingenting på flera minuter tills man själv tröttnar och startar om datorn. Men men, nu är den inlämnad iaf och då M är så tjenis med dem i databutiken har min dator tydligen högsta prioritet så förhoppningsvis får jag tillbaka den om 3-4 dagar om de håller vad de lovar.

Man känner sig rätt handikappad när man inte har någon dator, det kanske är ett täcken på att man inte borde ha en, då den stjäl så mycket tid som man skulle kunna lägga på annat ;) Men men,…. hade jag ingen dator skulle jag inte kunna blogga och de vore ju tråkigt för fler personer än mig ;)

Hur som helst så ska jag ta och förbereda min redovisning som jag har imorgon nu och sen blir det till att laga lite mat. M skall jobba sent idag så jag får se till att roa mig själv =)

You can leave a response, or trackback from your own site.