Då var man hemma igen!

Då var man hemma i kalla Sverige igen! Min väska kom bort men har nu återfunnits så den kommer mellan kl 10-13 idag så jag får hem alla mina grejer =) Vi har haft en fantastisk resa, och köldchocken lät inte vänta på sig när man klev av planet på Arlanda efter en vecka i 25 graders värme. Vi har gjort sjukt mycket roliga saker och nyårsafton var också fantastiskt rolig, inlägg om nyår kommer senare! Ska ta och ladda upp lite filmer senare från resan =) Det man kan konstatera är att det har varit en upplevelse att möta en kultur som så totalt skiljer sig från den vi har här i Sverige. Det har varit superhäftigt, samtidigt är jag glad att jag inte behöver gå runt i burka, att jag kan gå ut på krogen och ta ett glas vin och att jag får pussa  min pojkvän hur mycket jag vill ute på stan här hemma i Sverige! ;)

En anna rolig sak som jag såg just är att jag har haft över 800 unika besökare på bloggen under den veckan jag varit borta, riktigt roligt =)

You can leave a response, or trackback from your own site.