Året som gått

Ja, nu är det ju nytt år så jag tänkte att jag skulle ta och sammanfatta detta året med lite bilder och minnen. Jag tycker generellt att 2010 har varit ett väldigt bra, och händelserikt år. Jag har haft riktigt kul 2010, och jag hoppas att 2011 blir minst lika bra om inte bättre. Några av de stora sakerna som har hänt under 2010 är att jag dels har flyttat ihop med Micke, även om det blir ”på riktigt” först i mitten på maj då vi flyttar in i vår nya, lägenhet.

Sen har 2010 även inneburit en hel del resor vilket har varit väldigt roligt! Vi har varit på Malta två ggr, i Frankrike, London och nu senast i så gott som alla Emirater även om de bara var en snabbvisit på varje. Jag har aldrig rest så mycket på ett och samma år, jag har nog aldrig rest så mycket sammanlagt i hela mitt liv så det har varit fantastiskt roligt att få sola, bada (och vinna pengar på Casinot) i Malta, åka skidor för andra gången i mitt liv i Alperna, besöka en av Europas största huvudstäder London och gå på Madame Tuso vilket jag länge velat göra samt åka båt i persiska viken och besöka sågot som alla Emirater. I Frankrike firade även jag och Micke 2 år tillsammans, och vi går nu mot vårt tredje år.

Påsken firade vi med Mickes föräldrar i Frankrike

Vi hade det jätteroligt och firade även får 2 årsdag tillsammans där nere

Vi var även på Malta två gånger och bodde då på ett hotell som heter Palace. De hade då inte det rum som vi hade bokat så vi blev uppgraderade till en lyxsuite som normalt kostar €520/natt. Dock kom vi inte hem när vi skulle pga askmolnet, så vi fick stanna 3 dagar extra.

Det var jättebra väder när vi var på Malta så jag låg mest och solade hela dagarna medan Micke jobbade, och på kvällarna spelade vi poker eller så var vi bara ute och åt middag och hade det trevligt!

Vi var även och hälsade på Farid i London

Året har även levererat en fantastisk bra sommar och en väldigt kall vinter. I år hade jag dessutom riktigt tur med min semester då den inföll under de 4 veckorna under sommaren då det var strålande sol Varje dag! Jag och Linnéa spenderade en hel del tid tillsammans på såväl Josefinas som på den stora gräsmattan på Gärdet där vi solade och spelade kort dagarna i ända! Där lyckades vi även filma några konstiga typer som hade uppfunnit en högst originell anordning.

En av många dagar på gärdet var även Peter med, det var precis innan midsommar så vi beslutade oss för att klä ut honom till midsommarstång!

Det blev även en hel del häng på Soap bar. Denna kväll var riktigt kul, vi dansade tills stället stängde och det finns även en rätt rolig film från kvällen då jag Linnéa och Micke B står och dansar,… hysteiskt rolig, dock inget för internet! Men de som var där kommer nog ihåg den, iaf Linnéa.

Det blev även en del middagar ute i det fina vädret, bl.a. på Hotellet

Jag och Linnéa spenderade även en del kvällar med att dricka Rosé på Josefinas, vilket hör sommaren till! Vi träffade även en hel del konstiga människor där, en galen engelskman som kallade sin son för ashole, och några greker som inte heller var helt sain i huvudet.

En av kvällarna var även Elisabeth med, vilket var jättetrevligt då jag inte ser henne så ofta!

Midsommar spenderade vi i år på en väns landställe till skillnad från de 2 tidigare åren då vi firat på Mickes landställe. Det var jättetrevligt och många av mina gamla klasskompisar var där som man inte träffar alltför ofta vilket var roligt

En annan ytterst trevlig sak som har hänt under året som gått är att två av mina bästa vänner äntligen har flyttat tillbaka till Stockholm, och ytterligare en har kommit hem från utlandsstudier. Känns riktigt kul att tjejligan är återförenad och detta har vi tagit fasta på och äter middagar tillsammans lite titt som tätt vilket jag tycker är jättekul och något som jag har saknat!

Skolan har gått väldigt bra under året som gått vilket känns skönt. Examen börjar närma sig även om det är en bit kvar så känns det ändå som att man trampar framåt. Jag har bland annat gjort min långa praktik vilket har varit såväl givande och spännande men även utmanande, precis som det ska vara.

Men… den absolut största saken som har hänt under det gångna året är definitivt att jag blivit Moster! William, lillprinsen kom till världen den i april 2010, en riktig liten solstråle. Det är fantastiskt kul att vara moster, och han växer så det knakar. Snart ska vi även bli grannar så då kan han komma hem till moster och leka när han är trött på mamma och pappa, eller när mamma och pappa är trötta ;)

William, mosters lilla guldgosse

Förhoppningar på 2011?

Ja,… 2011 kommer innebära en hel del förändringar. Micke börjar nytt jobb, och vi ska som sagt flytta ihop i vår nya lägenhet på 97 kvm på kungsholmen i mitten på maj, i samma hus som min storasyrra, hennes man och son, och en av småsyrrorna i ett av husen i närheten. Det ska bli fantastiskt roligt och framför allt skönt att få lite större utrymme och att jag och M äntligen kan börja bygga vårat hem precis som vi vill ha det tillsammans! Sen hoppas, och förväntar jag mig att skolan kommer gå lika bra som den gjort nu under hösten och att jag ska ta upp träningen på allvar igen. Jag hoppas även att jag ska börja sy mer, vilket jag tycker är roligt. Skulle även vilja åka på en skidresa och en solresa under året. Sen vill jag självklart spendera mycket tid med mina nära och kära, vänner och familj samt att jag kommer samla på mig minst lika många roliga minnen som föregående år.

Moster

You can leave a response, or trackback from your own site.