30 december – Abu dhabi

Den 30 december var i vi Abu Dhabi, jag och M var rätt trötta så vi stannade kvar på båten och tog en vilodag på båten och solade lite. Vi hade gärna gått runt i där och tittat lite men efter gårdagens ökensafari var vi rätt trötta så vi tog det mest lite lugnt, åt mat och slappade hela dagen. Micke´s föräldrar var också kvar på båten medan hans bror och flickvän begav sig ut för att se stan.

Den typiska dagen på båten bestod i att man gick upp och åt frukostbuffet runt kl 9-10 på morgonen. Sen var det lunch kl 12.30, mellanmål kl 16, middag kl 18.45 och sen midnattsbuffet kl 00. Var det någonting man gjorde när man var på båten så var det att äta. Maten var jättebra och det fanns hur mycket som helst att välja på. I och med att det var en italiens båt var det även italiensk meny under middagen, förrätt, soppa, pasta, huvudrätt, sallad, ost och därefter efterrätt.

Förätten för dagen, parmaskinka med lite melon

Midnattsbuffen

Midnattsbuffen

Då det var italiensk afton denna kväll hade de, kvällen till ära, även gjort yellodrinkar med färger av den italienska flaggan. Denna var dock inte så god enligt de som testade den, rolig dock!

Under den här dagen blev det således till att äta frukost, lunch och sedan sola fram till middagen. Efter middagen varje dag var det underhållning i teatern och därefter blev det en tur till kasinot och sedan 4d bio.

Riktigt snygga brillor fick man

Under denna kväll var det även italiensk afton, så både middagen och midnattsbuffen och underhållningen hade italienskt tema. Uppe på pooldäcket var det ett hustband som spelade musik och massa folk som dansade samtidigt som det serverades mat på stora uppdukade bord och det fanns alltifrån färsk frukt, parmaskinka, och hur mycket olika typer av bakvärk som helst! En sak som var rätt kul under den här kvällen var den vandrande Klädhängaren! Det var en kvinna på dansgolvet som blev trött på att bära runt på sin väska, så vad gör hon? Jo, hon knäpper upp spännet på väskan och hänger den i en av hällorna på sin mans byxor. Mannen struttar runt på dansgolvet med frugans väska hängandes baktill på byxorna. Efter ett tag tycker frugan även att det blir lite väl varmt, så hon hänger även sin tröja på make.

Klädhängaren och frugan

Klädhängaren med ytterligare ett plagg

Micke blir lite avundsjuk och vill också vara klädhängare för en kväll så jag och Karolina beslutar oss för att uppfylla Mickes högsta önskan och hänger våra väskor runt honom.

You can leave a response, or trackback from your own site.