Världens sämsta bloggerska

Har haft så sjukt mycket att göra under den senaste tiden och har inte heller haft lust att blogga under den lediga tiden som jag haft. Nu börjar året lida mot sitt slut och sista veckan på praktiken inleds på måndag. Det ska bli riktigt skönt med lite julledigt även om jag antagligen även skall jobba en del. Idag har jag bland annat träffat syster yster och William, det är helt sjukt va små barn växer fort. Träffar man honom inte på 2 veckor känner man knappt igen honom. Men men, världens sötaste bebis är han iaf. Sen var vi och kollade på klänningar, så nu har jag införskaffat en jättefin klänning som jag skall ha på nyårsafton. Det är en långklänning och den är smaragdgrön skulle man kunna säga, kanske lägger upp en bild på den efter nyårsafton när jag har använt den.

Micke är i London den här helgen och hälsar på Farid, så de blir några dagar i ensamhet här hemma. Idag har jag mest städat, och diskat. Imorogn blir det dock andra bullar för då kommer tjejerna över på middag vilket ska bli jättetrevligt. Frågan är bara vad jag ska laga för mat, det har jag inte riktigt bestämt än, hmmm….

Idag är det Nobelfesten och det hade ju varit riktigt kul att gå på Nobel Nightcap, men men, kanske nästa år. Det känns ju lite som att om man är student ska man åtmindstone en gång gått på årets största och mest påkostade studentfest, och nästa år är väl sista året, sen är det kört.

Hur som helst, känns lite tomt här hemma utan min älskling, men fördelen är att jag får plats med min originella sovstil ;) Natti natti

You can leave a response, or trackback from your own site.