Spännande inlägg till Linnéas ära! ;)

Linnéa tycker att bloggen har blivit riktigt tråkig och att jag upptaderar alldeles för sällan, och jag är helt klart berädd att hålla med henne. Därför tänkte jag att jag skulle skriva lite om vad jag gjorde under gårdagen.

I och med att jag har haft så mycket att stå i på senaste har vissa projekt legat på is ett tag, men, igår gjorde jag något stort, något som jag har planerat att göra i ca 5 månader men det har inte blivit av….

…. Tadaaaa, jag har pockat fram, och bokstavligt talat dammat av symaskinen. Denna köpte jag för sanslöst mycket pengar och jag får dåligt samvete varje gång jag tänker på den pga att jag använder den alldeles för sällan. Men men, igår satt jag i alla fall och sydde halva natten…

Lila är en av mina favoritfärger, så jag har använd olika nyanser av lila och lite svart tyg i mitt syprojekt. Dock hittade jag inte mina nålar och alla andra sygrejer, vi var till och med uppe på vinden och letade men hittade de ingen stans, så idag blev det till att köpa nya nålar, kritor och andra grejer. Att sy går ju relativt fort efter att man har klippt ut alla delarna, men att däremot…

sätta fast ca 130 st Swarovskikristaller, det tar en väldigt tid när man sätter fast alla för hand men fint blir det. Känns bra att veta att jag bara har ca 390 st stenar till att sätta fast ;) Jag har även sytt ett mönster runt stenarna. Sjukt nog första gången jag använt dekorsömmarna på symaskinen. Ni undrar säkert vad det är jag syr för något, … men det ni, det får ni inte se förens efter julafton! =)

Nog om gårdagen, idag har jag och Micke tagit en tur på stan. Som den vanliga turen jag har känns det som att jag börjar bli sjuk. Självklart ska de komma lagom till julafton och lagom till resan. Börjar undra om det inte är någon missundsam människa som sitter och gör Voodoo på mig eller nått. Hur som helst,… har bunkrat upp med halstabletter och näsdukar så förhoppningsvis blir det inte värre än såhär. Jag undrar samtidigt när jag ska hinna köpa resten av mina julklappar, måste köpa till Micke, 2 av mina systrar och min systerson. Vetti17 när jag ska hinna det med tanke på att jag jobbar kl. 11-20 tisdag-torsdag denna vecka.

Micke tycker vi har lite taskig julstämning hemma så det blir nog till att börja julpynta och städa idag

You can leave a response, or trackback from your own site.