Gårdagskvällen i bilder

Igår gick vi ju runt i Muscat och tog även en taxitur. Efter att vi hade kommit tillbaka åt vi middag på båten och därefter var det en föreställning som denna dag var en form av cirkus. Det var ett gäng kinesiska tjejer som balanserade alltifrån paraplyer på fötterna till tallrikar på huvudet samtidigt som de cyklade på enhjulingar och en hel del andra grejer. Jätteduktiga var dem.

Innan föreställningen hade jag och Micke varit i Casinot och spelat lite rolett, +36 euro =). Efter föreställningen väntades tropisk afton uppe på pooldecket. Där var det ett husband som sjöng samtidigt som ett gång stod och visade danssteg längst fram så att alla kunde dansa med. Ett tag var det riktigt många som dansade och jag och Karolina dansade en stund vi också även om det var riktigt svårt att se vad de gjorde längst fram när vi stod längst bak, men men kul var det. De hade även dukat upp en tropisk midnattsbuffet med alltifrån olika meloner och annan frukt, kakor, tårtor, dumplings och mycket mer. Det stod kockar och hackade upp den färska frukten direkt, det fanns även två män som gjorde isskulpturer på plats. Riktigt häftigt! Jag har filmat jättemycket av de här grejerna men då internetuppkopplingen här går på satelit och överföringar går sjukt långsamt får jag lägga upp grejerna när jag kommer hem istället!

Gårdagskvällen i bilder:

På restaurangen där vi åt middag, jag åt biffcarpacio till förrätt, entrecotte med café de parismör, pommes och grönsaker till huvudrätt, osttallrik och lite apelsin och citronsorbet till efterrätt. I och med att det är en italiensk båt äter man också på italienskt vis, dvs heeeela tiden. Först förrätt, sen soppa, pasta, huvudrätt, sallad, ost och därefter efterrätt. Kan ju säga att min storasyrra och Nathalie skulle älska den här båten så mycket som dem älskar mat! ;)

Detta är teatern, det finns en över och undervåning där man kan sitta och titta på olika typer av underhållning varje kväll, riktigt trevligt!

Här står alla och dansar

Dem är fantastiskt duktiga på att göra såväl isskulpturer som häftiga skulpturer av ex meloner som i det här fallet

Här är en falk helt i gjort i is

Här står två män och gör isskulpturer, finns även på film

You can leave a response, or trackback from your own site.