Lugn helg

I helgen har det varit full rulle. Först var jag i skolan och mina elever hade prov, sen har jag mer eller mindre suttit och rättat prov hela helgen. Men i fredags var jag och M och åt en supergod middag på Hotellet, sen var vi båda så trötta, så det blev bums i säng när vi kom hem. Sen i lördags var vi på middag hemma hos M´s föräldrar, även den middagen var väldigt trevlig med god mat. De är en fullspäckad vecka som väntar och jag börjar känna mig lite smått stressad. Har rättat typ 30 prov, förberett lektionen imorgon. Känns som jag skulle behöva sova i ett par dagar och vila upp mig. Dock fick jag göra M lite snyggare idag, vilket var väldigt roligt….

Min lilla snygging

För några veckor sedan köpte vi en fritös, och jag måste säga att hemmagjorda pommes och friterade lökringar till en hemlagad hamburgare är obeskrivligt gott!

Jag kanske borde öppna en hamburgerrestaurang ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.