En semester skulle sitta fint…

Ja det har inte blivit så mycket bloggande de senaste två veckorna, men det beror på att jag helt enkelt haft så mycket att göra att jag knappt hinner sova om nätterna. Känner mig lite smått förvirrad, och det känns som att jag glömmer saker hela tiden och börjar bli lite smått senil. Hur som helst håller jag just nu på att göra min avslutande praktik, vilken tar mycket tid och energi men samtidigt är det med lite skräckblandad förtjusning som man tar sig an var dags nya utmaningar. Nu är det ca 3 veckor kvar på praktiken och sen är det jobba i ett par dagar, jul och sen den 26 dec åker vi till Dubai och det ska bli fantastiskt kul! Ser jättemycket fram emot den resan. Dock har jag ett projekt och det är att jag måste fixa en snygg klänning som jag kan ha på nyårsafton. jag har tittat runt en del och nu står valet mellan att ta en tur ut på stan eller att beställa en måttbeställd klänning från utlandet. Det som är lite risky med det är ju att det kan ta ett tag för dem att sy upp den och leverera den, så frågan är om den kommer hinna komma innan jag ska åka. Det som är fördelen med detta är ju att det troligen är närmare 2000:- billigare att beställa en klänning från utlandet än att köpa en i butik här hemma i Sverige. Jaja, det gäller väl att jag bestämmer mig innan helgen är slut, annars är det kör.

Har haft sjukt ont i huvudet hela dagen, har en lektion imorgon som måste förberedas dock så jag har inte tid att däcka i sängen även om jag skulle vilja =(

You can leave a response, or trackback from your own site.