Varför använda jord och vatten när man kan…

använda små snygga färggklada vattenkulor istället. När vi var i London köpte vi två små påsar med kulor. En med lila och en med genomskinliga. Dessa lägger man sedan i vatten och låter dem växa i 6-8 timmar, de suger då upp vatten och man kan således lägga dessa i en vas med någon snittblomma eller annan växt istället för vatten. Vi har ännu inte testat dessa, men vi har satt dem på ”jäsning” och de blir riktigt stora om man jämför med ursprungsstorleken. När man tar i dem sen är de lite slemmiga, som sfäriska slimekulor som bibehåller sin form. Sjukt coola.

Så här små är kulorna från början

Bara några sekunder efter att man lagt dem i vattnet har de redan svällt till sin dubbla storlek

Efter ca 10 minuter är de såhär stora

Nu ska vi iväg och kolla på lägenheten, bilder kommer upp senare både på kulorna och lägenheten. Tjingeling!

You can leave a response, or trackback from your own site.