Svårt det här med tapeter

Har nu suttit ett bra tag och kollat på tapeter till lägenheten och det är inte lätt att välja kan jag lova. De som man vill ha får man inte välja, och av de som man tycker ser bra ut kan man inte bestämma sig för vilken som passar bäst…. Imorgon ska tapet och färgvalen vara inne så det blir väl till att ta en tur in till stan imorgon och bläddra i de där böckerna en sista gång.

Förslag 1

Förslag 2

Förslag 3

Förslag 4

Jag vill gärna ha ett lite mörkare sovrum så att de blir lite mer ombonat, men det ska inte vara massa fula blommor och grejer på väggarna så de gör ju saker och ting lite svårare . Sen är det ju inte bara sovrummet som skall tapetseras eller målas utan hall, vardagsrum + 2 rum till, så de blir en hel del att bestämma sig för och just nu känner jag mig mest bara förvirrad.

You can leave a response, or trackback from your own site.