Städa är sällan kul…

skap2

men det blir ju så mycket trevligare när det väl är färdigt och allt ligger på sin plats och det är ordning och reda. Idag har jag bland annat rengjort badrumsskåpet. Staplat allt mitt smink som annars legat i min sminkväska huller om buller. Nu står allt uppradat i skåpet, alla borstar är nytvättade och allt skit som jag inte använder har jag slängt, och det blev en hel del grejer. Kan ju konstatera att jag har en hel del ögonskuggor som jag inte heller använder alltför ofta, vissa har jag inte ens öppnat märkte jag nu när jag rengjorde alla burkar.

Måste dock säga att I.d har grymt bra borstar, och makeup, det är i princip bara i.d bare Escentuals som jag använder, förutom några skuggor från make up store, och några borstar från MAC. Så har du inte testat deras grejer så tycker jag du definitivt ska göra det. Man tyckas att en foundation för 435:- är rätt dyrt, men om man tänker på att den räcker i 9 månader så är det kanske inte så himla dyrt ändå. Och det är helt klart värt det!

Ordning och reda, även om pengarna inte kommer på fredag

You can leave a response, or trackback from your own site.