Söndagsmiddagen som höll på att sluta i katastrof

Igår hade jag och M dukat upp till en mysig söndagsmiddag. Vi skulle äta fondue med lite grönsaker, kött och annat gott. Kvällen höll dock på att sluta i en smärre katastrof. Låt oss säga att saker och ting inte riktigt gick så lugnt och smitidgt till som man kanske hade kunnat hoppas utan att det snarare blev en actionsöndag istället för en lugn söndagsmiddag framför tvn. Men men, allt är helt, ingen har brunnit upp, och maten var god.

Lugnet före stormen

Funderar på att göra om min bloggdesign lite. Dock verkar min lokala miljö inte funka så bra som den gjorde förut så jag måste fixa det på något vis sen när jag får lite tid över. Frågan är bara hur jag ska göra om den, om jag ska ändra den helt och hållet eller om jag bara ska ändra färgerna lite? Känns ju som att något mer höstigt är på sin plats nu när allt runt omkring oss börjar bli så mörkt. Måste se till o fixa en ny snygg header också, den gamla är ju lite för stor för headern på den här sidan. Jaja, de får bli ett senare problem. Förresten så damp min nya elektriska nagelfil, med rätt sorts kontakt ner i brevlådan nyss, nu gäller det bara att beställa nya penslar då jag råkade förstöra de gamla lite =) Nu ska det pluggas! Later…

You can leave a response, or trackback from your own site.