Jaha, då var man förkyld igen

Känns som att jag har världens taskigaste immunförsvar, var ju sjuk för bara några veckor sedan, men men det är väl sånna tider nu. Just nu sitter jag med en inlämningsuppgift och ja blir helt tokig på alla vektorer, figurer och tredimensionella figurer. Allt bara flyger runt som en enda stor gröt i huvudet och känner mig just nu allmänt förvirrad. Annars har det väl inte hänt så mycket roligt. Tapetvalen och färgvalen är inskickade. Det blev ganska neutrala färger. Hall och vardagsrum blir vita, den tapet som jag har lagt upp en bild på tidigare fast i vit kommer det vara i hallen, sen kommer vardagsrummet vara vitmålat. Det stora sovrummet kommer ha en lila fondvägg och gråa väggar. Rummet på 11kvm kommer ha en vit tapet med lite silvriga skiftningar och det sista rummet kommer ha en fondvägg i en grön mönstrad tapet och en lite ljusare grön tapet på övriga väggar. Tror det kommer bli fint, men jag måste säga att det var sjukt tråkiga tapeter man hade att välja mellan. Nä nu ska jag ta och slänga i mig lite mat sen blir det väl lite mer plugg

You can leave a response, or trackback from your own site.