Ja vill flytta in nu!!!!

Idag har vi varit och kollat in en visningslägenhet som ligger i samma område som vår lägenhet blivande lägenhet. Och gud va fint det var, trots att det mesta runt omkring är som en enda stor byggarbetsplats så tror jag att det om ca 1-2 år kommer vara helt fantastiskt att bo där nere. Nära till natur, vatten, stan och till syrran som kommer bo 2 våningar högre upp i huset, detta kommer bli awesome! Nu när man har varit där och sett ungefär hur det kommer se ut så vill man bara flytta ännu mer. Det är givetvis lite skillnader mellan denna lägenhet och lägenheten som vi kommer få, bland annat så kommer inte badrummet se likadant ut, den stora spegeln är i våra lägenheter utbytt mot två stora badrumsskåp med spegeldörrar. Det kommer även finnas både tvättmaskin och torktumlare. Det som känns riktigt bra också är att fönstrena i lägenheten är riktigt stora och därmed släpper in en hel del ljus.

Syrran, Wille och Micke i ena Sovrummet

Samma sovrum fast från en annan vinkel. Till vänster är köket och till höger är vardagsrummet. Bakom dörren som är stängd är det en klädkammare.

Stort och rymligt kök. Gillar starkt att det är en gasskiva istället för kakel som stänkskydd ovanför diskbänken. Vi kommer dock ha en ”halvöppen” planlösning mellan vardagsrum och kök vilket är bra.

Den här stora spegeln kommer alltså inte finnas i våra lägenheter utan det kommer sitta något form av spegelskåp där istället för att man ska få lite extra förvaring.

Ytterligare en bild på badrummet

Jag tog inga bilder på varken det andra rummet eller på vardagsrummet då det var en hel del andra människor där också. I hallen fanns det även en stor rymlig garderob med skjutdörrar vilket är bra så man kan få bort skor och jackor och annat krafs. Ser verkligen fram emot att flytta ännu mer nu när vi har varit där och tittat, det kommer bli hur bra som helst! Nu gäller det bara att jag och Micke ska komma överens om hur väggarna ska se ut, Micke vill ha vitt i hela lägenheten, ja vill dock ha in lite färg i så vi vår väl se hur det bli.

På vägen hem gick vi även och köpte en vas och en blomma till våra kulor, och nog blev det fint alltid!

Sjukt bra med kulor

You can leave a response, or trackback from your own site.