Idag är man trött

Idag är jag lite halvseg och har mest legat i soffan och tittat på tv och spelat tv-spel. Igår var jag hemma hos Yuling och åt middag med tjejerna och sen åkte vi hem till Anders på inflyttningsfest, riktigt trevligt var det och sent blev det. Nu ska vi väl ta och laga lite middag, sen blir det ännu mera tv ;)

Gårdagens look.

Jag och M funderar på om vi skulle ta en tur till London eller Malta innan jul, helst båda. Vore faktiskt skönt med en långhelg till Malta med lite pokerspel och sol så jag hoppas att mitt schema funkar nu under praktiken så vi kan åka. Dock är det ju bara Ryan air som flyger till Malta till någorlunda vettiga priser om man skall vara borta en weekend och de flyger bara dit på onsdagar och söndagar.

Love is in the air

You can leave a response, or trackback from your own site.