Har obeskrivlig träningsvärk

I onsdags var jag och tränade efter att jag hade träffat syrrorna och jag kan säga att det var det värsta träningpasset jag någonsin varit på. Har haft helt sjukt träningsvärk sedan dess, känner mig som en riktig kryppling. Varje gång jag ska resa mig upp ur soffan känner jag mig som en gammal tant utan muskler i benen. Men men, de är väl ett tecken på att jag är sjukt otränad. Skivstång med kondition är inte att leka med, men men, man vet ju i alla fall att det är bra träning och att musklerna får jobba ordentligt. Benen och rumpan känns helt förlamade. Skulle träna igår också egentligen men kan kan knappt röra mig så jag ställde in det, ska dock träna skivstång utan kondition på söndag så vi får väl hoppas att träningsvärken har hunnit lägga sig tills dess.

You can leave a response, or trackback from your own site.