Dag med två av syrrorna och Plutten

Idag har jag och V varit ute på stan en sväng på jakt efter en vinterjacka och vi lyckades hitta ett par rätt snygga kandidater. Efter det begav vi oss hem till N för lunch. Jättetrevlig dag och William var på sitt absolut bästa humör. Vi ha kommit fram till att vi måste ha syskonmiddag en gång i veckan då vi träffas alldeles för sällan. Det var lite extra kul att vi träffade hemma hos Nathalie då varken jag eller Veronica varit hemma hos henne, trotts att hon bott i sin lägenhet i 2 år. Superfin var lägenheten också!

William ligger o suger på tummen medan vi käkar lunch

Och små barn roar sig själva rätt lätt

The monkey är Williams favoritleksak

En syrra saknas dock

Jag och lillsyrran lekte även tittut leken med William och han skrattade tills han kiknade. Superkul var det. De är van het otroligt hur glad liten bebis han är, gnäller i princip aldrig utan har ofta ett litet leende på läpparna och charmar vilken människa som helst!

.

Sen tog jag och V en tur in till Kreatima för att kolla deras tapetkataloger, och man får väl säga att vi blev något besvikna på utbudet. Det fanns några som var snygga, men inte särskilt många.

Denna tapet gillar jag dock, kanske fondvägg i sovrummet?

Efter att vi kollat på tapeter drog jag hem, slängde i mig lite mat och begav mig till gymet för ett skivstångspass. Och jag kan säga som så, det var fan det värsta jag någonsin gjort i träningsväg. Är heeeeeeelt slut, så nu ska jag däcka i soffan och kolla på något värdelöst på tv, over and out!

You can leave a response, or trackback from your own site.