Utekväll på Bond

Igår var planen att vi skulle ut och käka middag på ett ställe där de har plates med små minihamburgare och grejer, men då vi va hemma och åt chips och drack vin blev det lite sent så det blev till att käka pizza innan vi senare gick vidare till ett ställe som heter Bond som ligger i Soho. Supermysigt ställe men de spelade helt kass musik. I bordet bredvid oss hade vi en tjej som dansade som en transa/strippa. Hon satte sig i soffan och la benet över killen som satt bredvid och juckade mot hans ben och bara var sjukt grotesk, men men, de va ju lite av kvällens underhållning. Hon hade typ en kort klänning på sig och spetsstrumpbyxor så när hon böjde sig fram såg man typ halva skrevet. Hennes kompisar tittade på henne och skrattade åt henne och tyckte nog mest att hon var pinsam. Well, nu ska vi ut på stan en sväng, Later!

Carlsson, Carin, Micke och Amanda

Jag och Micke

You can leave a response, or trackback from your own site.