Pubologi+ Livingroom + Collage = Supertrevlig kväll

utvald

Jag vet att jag inte bloggat så bra på senaste tiden men jag har haft fullt upp med skolstart och annat så jag har helt enkelt inte hunnit. Hur som helst, igår gjorde jag något så kul som att diska, tvätta och städa halva dan. Roligare saker kan man ju göra på en lördag men men. Sen fick vi fint besök av Farid, Micke, Samir och Amanda som kom över på ett glas vin eller två innan vi skulle äta middag. Därefter tog vi en taxi till den nyöppnade gastropuben Pubologi i gamla stan.

Amanda och jag på Pubologi

Samir, Micke och Elise

Micke viker pappersplan och Farid är gladast i stan

Personligen tycker jag att stället var jättemysigt. Vi satt på ett långbord och varje person hade på kanten av bordet en liten låda som man kunde dra ut framför sig med meny, bestick och dylikt. Man kunde även se ner i lådan genom glasrutorna på bordets ovansida som man kan se här på bilden. Lådan var även upplyst så man kunde se klart och tydligt. Riktigt smart lösning. När vi kom så förklarade vår servitör att de aldrig har samma fatöl utan att de byts ut allteftersom de tar slut. Atmosfären var supertrevlig, personalen lika så, dock så tycker jag att antalet rätter var något begränsande och maten lämnade en del att önska. Många av oss beställde hamburgare och jag måste säga att den va definitivt inte den bästa jag har ätit. Brödet var hårt, och den var svår jättesvår att äta, ja, så fort man satte kniven i den flöt hamburgaren ut över hela talriken . Dock ska poängteras att pommes frittsen var de absolut godaste jag ätit, sjukt goda. Men det är inget som man betalar närmare 300 kr för.

Betyg: Atmosfär (4/5), Mat (2/5)

The hamburgers

Nog om det, efter det skulle vi först gå till Stures, men sen blev det Collage istället, men först blev det Livingroom som låg precis bredvid. Ett riktigt trevligt loungeställe, supermysigt, har aldrig varit där tidigare men dit blir det definitivt fler turer.

Jag, Samir och Micke som fått lite för mycket ;)

Jag och Samir

Me and Micke

Amanda, Farid, Micke och Samir

Sen bar det av till Collage. Killarna var inte så sugna på att dansa och stå och trängas med folk så de stod mest ute på gården. Som det alltid blir när vi är ute inträffade en hel del kosntigheter. Jag har idag ett stort blåmärke på låret och ett skadat knä efter limbon igår, men men, de är sånt som händer. Dock höll jag på att strypa en tjej igår,  när vi stod och dansade inne i Vip-rumet kommer en tjej som ska förbi, hon knuffar mig så jag nästan flyger över ett av borden som står där inne på kanten. Hon fick sig en regäl utskällning och ska vara glad för att jag är en fredlig människa! Hur som helst, kvällen var jättelyckad, nu ska jag gå iväg till affären och införskaffa lite ostbågar, Later!….

P.s. Som ni märker har jag lokaliserat min kameraladdare, ibland är det bra att städa ;)

Farid och Mandy på Collage

You can leave a response, or trackback from your own site.