Nya fina naglar

naglar1

Nu är jag hemma efter ytterligare en jobbdag. Vaknade av en riktigt konstig dröm i morse kl 5 och trodde att jag hade försovit mig, och sen somnade jag nog aldrig riktigt om. Kände mig rätt pigg i morse, dock höll det bara i sig i någon timme. Har dock ring och sjungit för syrran idag som fyller hela 29 år, 2 ggr till och med.

Fixade mina naglar igår, 6 timmar tog det. Tog bort det gamla materialet  och la sedan på nytt, så de tog sin lilla tid. De är ett helvette att få bort materialet om man bara ska fila som man måste göra om man använder gel, dock använder jag ju acryl nu vilket man kan göra mycket roligare saker med, men fy f*n va det stinker. Aja, hittade iaf en rätt smidig metod för att ta bort lösnaglar på bästa sätt på Youtube. Och det man gör är att man tar en bomullsrondell, dränker den i 100% aceton och lägger den på nageln, därefter tar man lite aluminiumfolie och omsluter nageln med det och sen låter man de va så i typ 10-15 minuter. Det är antagligen betydligt mycket mer hälsosammare både för händerna och miljön än att man tar en skål med aceton och doppar händerna i det i 20 minuter som jag såg på instruktionen på medlet jag köpte. Hur som helst, den när de 10-15 minuterna har gått skrapar man bara av materialet och eventuella smårester filas bort.

Så, nu har jag fina naglar igen med gröna glittriga tippar så nu behöver jag inte tänka på dem de närmaste 2-3 veckorna. Det är lite det som är fördelen med lösnaglar, man slipper bry sig om dem. Om man har riktiga naglar måste man ju måla om dem 2 ggr per vecka om de ska hålla sig snygga, har man lösnaglar behöver man bara måla dem 1 gång /2 veckor då lacket fäster bättre på lösnaglar. Observera dock att dessa är mina riktiga naglar, har bara lagt lite akryl ovanpå för att de ska se finare ut, så jag har alltså byggt på mina riktiga naglar, alltså inga tippar.

Naglarna före, precis efter att jag hade tagit bort det gamla materialet

Bilden är väl kanske inte sådär jättebra, men men…


You can leave a response, or trackback from your own site.