Mötet med Brad

Ja, idag har vi varit och träffat Brad, Angelina, Jennifer, Arnold, Adolf och en hel del andra kul typer. Inte särskilt pratglada men men. Nä, men idag har vi varit på Madame Tuso och kikat på vaxdockor. Fan va alla kända sångerskor är korta. Christina aguilera är typ 155 cm eller nått. Ja, sen har jag och Amanda varit och kollat in Marc By Marc Jacobs butiken här vilket var en besvikelse, det enda jag hittade som var snyggt var en väska för 450 pund, och de kändes inte riktigt aktuellt. Killarna däremot satt och käkade ostron och drack champange istället haha. Snart ska vi ut och äta middag på något stället och sen blir det utgång.

Brad och Angelina

Jag och Arnold

Jag och Christina Aguilera

Jag

Kan även säga att Jennifer Lopez har en helt huge butt. Den är heeeeeelt enormt stor.

You can leave a response, or trackback from your own site.