Kungarna av Tylösand

Igår låg jag i soffan och zappade på tv:n och landade på kanal 5 och deras nya skandalsåpa Kungarna av Tylösand. Och ja, vad ska man säga, det är som en såpa likt Big Brother fast de inte är instängda i ett hus. Mer skandaler och ännu fler totalt hjärndöda människor. På något sätt tycker man samtidigt att det är sorgligt. Hur kan man ha så otroligt dåligt omdöme att man ställer upp på vilken skit som helst bara för att vara med i tv?

Bara för att nämna några saker:

  • En kille sitter och säger att anledningen till att han är där är för att han ska ligga med så många tjejer som möjligt. Han börjar med att ha sex med en tjej första kvällen.
  • En kille pissar i bubbelpoolen när alla sitter i den för att han inte orkar gå upp och gå på toa. Samma kille spyr även i poolen senare på kvällen
  • De springer runt och tar sönder inredningen på krogar, gapar och skriker på offentliga ställen där barnfamiljer vistas med sina barn och beter sig som riktiga dräggiga svin

Jag tycker att detta är totalt bedrövligt. Och jag undrar verkligen vad de här ”ungdomarna” tänkte när de ställde upp på det här. Uppenbarligen har de ju levererat precis vad kanal 5 vill ha, äkta skandalunderhållning. Dock tycker jag att det är helt sinnessjukt, förstår dem inte att de förstör sina liv för lite sprit och att synas i tv, vilket knappast är en merit om det sker under dessa former. Jag tackar gudarna för att jag har de föräldrar jag har så att man har blivit en förståndig människa med bra värderingar. Deras föräldrar lär nog knappast se med stolthet på sina barn efter att ha sett det första avsnittet av denna groteska såpa.

You can leave a response, or trackback from your own site.