Biljard med Peter

Idag har varit en spännande dag. Det damp ner ett stort kuvert från bostadsbolaget idag med kontrakt, ritning, standardspecifikation, färgprover och en hel del annat så på söndag ska vi på visning i ett närliggande hus så att man kan få något sånär hum om hur det kommer se ut när det är klart, sen skall vi välja färg och tapeter tills den 20 oktober. Känns som att det börjar närma sig nu även om det är över ett halvår kvar till inflyttning.

Förutom att jag suttit och bläddrat i papper har jag även varit och spelat biljard med Peter. Såklart van jag, även om vinsten kanske inte beror på att jag är så överdrivet bra på biljard, snarare att Peter är jävligt klantig och alltid råkar skjuta i den svarta i fel hål eller innan de andra kulorna är nere. Aja, hur som helst, kul var det.

The angry face

Imorgon ska jag ut på praktik sen ska jag träna. Måste fan se till o komma igång med träningen ordentligt nu efter sommaren, känns som man blivit helslö. Nu har jag iaf bokat in 3 pass denna vecka, tisdag, torsdag och söndag, så nu gäller det bara att man inte avbokar dem och faktiskt pallrar sig iväg! =)

You can leave a response, or trackback from your own site.